EL DIA DE LA PAU

Recentment, hem celebrat el dia de la Pau al nostre cole. Hem realitzat moltes activitats que ens han fet reflexionar sobre la importància de la lluita per la igualtat de drets, per acabar amb la fam, les guerres i la pobressa, i per garantir el dret a l'educació de tots els xiquets i xiquetes del món.
 
Començàrem el dia realitzant una manualitat súper xula! Ens ferem un gorra amb un colom.
 
Després, tots els xiquets i xiquetes del cole ens férem una foto formant el símbol de la pau.
 
 
Tot seguit, a clase vàrem parlar sobre el conflicte civil a Síria i vàrem empatitzar amb totes les persones que estàn patint en aquella guerra. Per poder posar-se a la seua pell, realitzarem un role-playing per parelles; un de nosaltres era periodista i l'altre company un xiquet que patia el conflicte en aquell país. D'aquesta manera, experimentàrem les emocions que aquests nens senten dia a dia i posàrem en comú totes les respostes per a posteriorment extreure conclusions, com la importancia de ser solidari. Ens va agradar molt l'activitat!
 
 
 
També vàrem escoltar la història d'una xiqueta que no podía anar al cole perquè el seu país estaba en guerra i enyorava poder estudiar per poder cumplir els somnis. Per acabar, vàrem realizar un mural inspirat en aquesta història.
 
 
La segona part del matí la vàrem dedicar a realizar una cursa solidària, amb la qual vàrem aportar una ajuda económica per a aquells que més ho necessiten. Com tots els anys, ho passàrem d'allò més bé. Com a recompensa tots teníem el nostres dorsal i un diploma de participació.
 
 
Per acabar el dia, tot el cole vàrem aprendre la cançó "Mensajes de agua" i la cantàrem per donar fi a la jornada del dia de la pau.
 
 
 
 

Comentaris

  1. Lo de la paz a sido muy chulo por que hicimos muchas actividades y juegos ^_^

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

LA JARDINERA

Els bloggers de l’illa de 4tB

EL NADAL A L'ILLA DE 4t B