Pilota valenciana

Aquest curs estem aprenent què és la pilota valenciana i com es juga. És per això que als darrers mesos hem realitzat diferents activitats relacionades amb aquest esport tradicional.
Primerament, a les classes d'Educació Física hem creat el nostre guant per poder jugar. Després, a les diferents sessions hem après les regles de la pilota valenciana, així com també els diferents moviments que podem realitzar.
Més endavant, al mes de desembre ens varen visitar a l'escola pilotaris professionals. Abans de la visita, realitzàrem una recerca d'informació sobre la pilota valenciana i preparàrem unes preguntes per fer als pilotaris.
Aquell dia vàrem vore un vídeo i després anàrem al pati a jugar per equips i també amb els pilotaris. Vàrem aprendre moltes coses sobre aquest esport i ho passàrem d'allò més bé!




A més, a la classe de valencià escrivírem redaccions sobre l'activitat que férem amb els pilotaris.


 
Fragments de les redaccions de Lucas i Allison


Recentment, hem anat a Benicarló a jugar partits de pilota valenciana amb altres xiquets i xiquetes de diferents escoles.



Va ser súper divertit perquè férem nous amics i entre partit i partit realitzàrem un taller de jardinería i saltarem en una colxoneta.


#pilotamola
PILOTA A L'ESCOLA


Comentaris

  1. Yo marce 3 o 4 goles soi mui bueno i me lo pase en grande👥👥⛹️🙆🙆👲👼👼👼😻😻😻😹😜😜😜😉😉😉😆😆😆

    ResponElimina
  2. Gracias amis amigos o compaňeros ganamos muchas partidas i los felicito por ser el mejor equipo que conozco os felicito amigos 😆😜😜😜😜😜😜😜😜😜

    ResponElimina
  3. samantha una pregunta tienes gacha?

    yo si :D

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

LA JARDINERA

Els bloggers de l’illa de 4tB

EL NADAL A L'ILLA DE 4t B