Eixida a la planta de reciclatge de Cervera

Els habitants de l’illa de 4t B sabem que una de les millors formes d’aprendre és estar en contacte amb la realitat que ens envolta. És per això que sempre que tenim l’ocasió anem d’excursió per aprendre en contextos reals.
Aquesta vegada hem anat a una planta de reciclatge. Allí hem posat en pràctica tot allò aprés a classe i hem ampliat els nostres coneixements.
En primer lloc, vàrem assistir a una conferència en la quan els varen explicar els efectes perjudicials de la contaminació al nostre planeta, així com també com havíem de reciclar.
Després ferem un test en equip i un joc de reciclatge per avaluar els coneixements apresos.
Tot seguit, disposarem de temps lliure per esmorzar i jugar amb els amics i amigues, sense oblidar que les deixalles dels entrepans les havíem de dipositar al contenidor corresponent!
Més endavant, els responsables de la planta de reciclatge ens varen ensenyar totes les instal•lacions! És impresionant la quantitat de fem que generem els éssers humans!
A més a més, observàrem de forma directa el procés de reciclatge, el lloc on s’emmagatzema el fem i les màquines necessaris per portar a terme aquesta tasca. És un procés molt costos i fonamental per a la cura del nostre medi.
Per últim, ens vàren regalar unes pissarres que ens ajuden a reciclar i diferents tríptics informatius per a saber reciclar bé:)

Fou una jornada molt interessant en la que vàrem aprendre que reciclar no és una opció, sinó una necessitat per conservar la Terra lliure de contaminació💚

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

LA JARDINERA

Els bloggers de l’illa de 4tB

EL NADAL A L'ILLA DE 4t B