Recordem carnestoltes...

Carnestoltes és la festa més important de la nostra localitat. És per això que al nostre cole la celebrem amb molt d'entusiasme!
Aquest any el tema escollit era la MAR! I la nostra classe es va disfressar de la temàtica "TITÀNIC", el famòs vaixell que es va afonar al segle passat.
Durant les setmanes prèvies vàrem preparar tot allò necessari per a la nostra disfressa. A classe crearem el TITANIC de cartró i els bots salvavides per a cada xiquet i xiqueta. A més, vàrem crear un photocall tota l'escola. També a casa, amb l'ajuda de les famílies crearem la disfressa personalitzada. Cada u va triar ser un passatger diferent del Titanic.





A més de les tradicionals consignes, a l'inici de la setmana ens va visitar el rei Carnestoltes.

I després de molts dies de treball, el dijous de carnaval vàrem poder lluïr les nostres disfresses. El resultat fou espectacular! Mireu, mireu!






Vàrem acabar el dia ballant una coreografia súper xula amb la BSO de Titànic i la cançó "La vida és una y es un carnaval" de Maluma! Ho passàrem d'allò més bé!






COM MOLA EL CARNAVAL AL JAUME I🔝

Comentaris

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hola alumnos! Me lo pasé genial en el día de carnaval con todos vosotros/as, que rúa más divertida !!!! Un saludo a todos!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. que mal que te vallas el 28 :(
      en el cumple de esther :(

      Elimina
  3. hola a todoos como estan?
    hola esther :3

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

LA JARDINERA

Els bloggers de l’illa de 4tB

EL NADAL A L'ILLA DE 4t B