Dia de l’esport

Aquest trimestre, juntament amb els nostres companys de 4t A vàrem celebrar el Dia de l’esport al cole.

Vam destinar varies sessions per concienciar-nos de la importància de fer esport,  de crear un hàbit saludable en edats primerenques que és on comencem a assolir la base de la cura al cos i vàrem desenvolupar les nostres potencialitats.
A través de joc. treballem l’autonomia, la motricitat, les emocions, el coneixement del propi cos, les nostres possibilitats i limitacions... i el més important! Aprenem en equip i gaudim d’aquest aprenentatge.

Aquesta vegada realitzarem un joc de pistes amb moltes proves, totes elles molt divertides on havíem de posar a prova totes les nostres capacitats físiques i també mentals, així com també l’empatia i tolerància amb els membres del nostre equip per poder complir els diferents objectius.

Jugar a la comba, desxifrar missatges, jocs de relleus, danses, etc., foren alguns dels reptes que havíem d’aconseguir en equip per a finalitzar en un temps determinat totes les proves! Ho passarem d’allò més bé😄




Ens agrada jugar i ens agrada fer esport jugant i aprenent. 

Comentaris

  1. si fue muy divertido , pero fue mas divertido cuando nos cambiamos los zapatos :D espero que nos volvamos a ver cuando terminemos el curso y esther y dani son los mejores maestros que he conocido gracias por ser nuestros maestros <3

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

LA JARDINERA

Els bloggers de l’illa de 4tB

EL NADAL A L'ILLA DE 4t B