EL NADAL A L'ILLA DE 4t B

Per celebrar el nadal, a l'illa de 4t B vàrem realitzar moltes activitats!
 

Per començar, decoràrem la classe i la porta! El pare Noel s'amagava a la nostra biblioteca d'aula i a la nostra porta vàrem felicitar les festes als sis idiomes que coneixem: valencià, castellà, anglès, italià, romanés, txec i àrab.
 
 
Vàrem escriure la carta als Reis Mags i li la vàrem donar personalment a un d'ells. El rei anava acompanyat del seu ajudant. Estàvem molt emocionats i nerviosos! El rei ens va donar un caramel i nosaltres li ferem una reverència!
 


 
 Durant la setmana, les dues classes de 4t vàrem jugar al joc del Sorteig de Nadal. Cada xiquet i xiqueta tenia un nombre, del 0 al 9. Per grups havíem d'organitzar-se per formar el nombre que el mestre ens deia. Va ser súper divertit!

 
 El cole va realitzar un concurs de fotografíes nadalenques. De la nostra classe, va guanyar Damián! Enhorabona campió. El dia del festival de nadal li vàrem donar un premi: un llibre super xulo!
 
La nostra directora entrega a Damián el seu premi.
 
Tot i això, Hernán, Madelleine, Hicham, Lucas, Yasmine i Héctor també vàrem participar. Totes les seues fotos també eren molt guais i ho varen posar ben difícil al jurat! Moltes gràcies xics i xiques:)
 
També vàrem realitzar una manualitat de nadal super graciosa. Ens vàrem convertir en els donyets ajudants del pare Noel! hahahahaha


 
 
Ah! A més a més, vàrem esmorzar xocolata i valencianes! Mmmm què bo!!!😋
 

 
 
 
Per acabar, celebrarem el tradicional festival de Nadal. Ho férem super bé i ens varen aplaudir a muntó!
 
Joguines, com m'agraden les joquines…
 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

LA JARDINERA

Els bloggers de l’illa de 4tB